Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Припинено використання послуги Mobile ID під час ведення реєстрів: Мін'юст

Реклама

Мін'юст повідомляє, що з 1 листопада ПРАТ «Київстар» у повному обсязі припинив надання послуги Мobile ID.

У міністерстві нагадали, що зазначену послугу могли використовувати раніше користувачі - особи, які здійснюють реєстраційні дії у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Автоматизованій системі виконавчого провадження для підписання рішення.

Водночас Мін'юст нагадав, що ДП «Національні інформаційні системи» на виконання вимог законодавства та з метою посилення контролю доступу до реєстрів, зменшення ризику вчинення несанкціонованих дій у них запровадило додаткову ідентифікацію користувачів з використанням одноразового паролю.

Додатковий метод ідентифікації користувача - підтвердження вчинення користувачем реєстраційної дії за допомогою засобу додаткової ідентифікації з використанням одноразового пароля. Цей функціонал подібний до використання одноразового паролю в банківських системах, але більш захищений, оскільки відсутня необхідність пересилання паролю.

Для підключення до послуги додаткової ідентифікації користувачі мають звернутися до працівників відповідних регіональних філій ДП «НАІС» із відповідною заявою.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнайтеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Читайте також:

Кабмін затвердив нову Методику нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини