Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РАУ надала можливість адвокатам самостійно завантажувати фото в ЄРАУ

Реклама

Рада адвокатів України відкрила можливість адвокатам самостійно завантажувати та видаляти свої портретні фото у профілі ЄРАУ, повідомляє пресслужба НААУ.

Рішенням № 75 від 10 вересня 2021 року РАУ внесла зміни до Порядку ведення Єдиного реєстру адвокатів України та рішення Ради адвокатів України від 22 вересня 2017 року № 190.

Також РАУ встановила єдині вимоги для електронної версії власної фотокартки адвоката в ЄРАУ. Фото повинно відповідати таким критеріям:

  • розмір - 320 х 320 pix та не перевищувати 2 МБ;

  • формат - jpeg, jpg, png;

  • обличчя на фотографії повинно бути добре освітленим;

  • особа на фото не повинна бути зображеною в сонцезахисних окулярях, головному уборі та/або з іншими речами, що прикривають голову, окрім головних уборів, що мають обов'язковий релігійний характер; на фото не повинно бути зайвих предметів, квітів тощо;

  • окуляри не повинні мати затемнені лінзи, рамка окулярів не повинна прикривати очі.

Не може бути підтверджено фото, зроблене в форматі селфі.

Завантажити, замінити або вилучити електронну версію власної фотокартки можна через Особистий кабінет адвоката або в передбаченому раніше порядку, звернувшись до адміністратора першого рівня Ради адвокатів свого регіону.

Як юристам впоратися зі щоденним потоком інформації та правовими змінами? Все потрібне є в ІТ-платформі LIGA360. Аналіз й контроль змін законодавства, судових рішень, автоматизація договірної роботи. Замовляйте LIGA360:Юрист та отримайте надійного партнера й експертизу ЛІГА:ЗАКОН для пошуку правових позицій.

Читайте також:

Manual для адвоката - як йому працювати на обшуку

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини