Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За значне перевищення швидкості в населених пунктах планують позбавляти водійського посвідчення

Реклама

Депутати пропонують посилити відповідальність за перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів у населених пунктах.

Відповідний законопроект № 6214 зареєстровано в Парламенті.

Зміни пропонують внести до статті 122 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Планується, що перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 50 кілометрів на годину, а у населених пунктах більш як на 30 кілометрів на годину каратиметься накладенням штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також статтю 122 пропонують доповнити частинами п'ятою і шостою наступного змісту:

  • "Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів у населених пунктах більш як на 50 кілометрів на годину - тягнуть за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

  • Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів у населених пунктах більш як на 70 кілометрів на годину - тягнуть за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року".

Читайте також: Зміни до ПДР: нові знаки та велоінфраструктура

Працюйте віддалено з LIGA360. Сервіс об'єднує 15 IT-продуктів, створює єдиний робочий простір для усіх співробітників і містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR і зручних внутрішніх комунікацій. Сформулюйте своє комплексне рішення та керуйте ризиками, приймайте узгоджені рішення. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини