Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження заборони відвідувати навчальні заклади при менш ніж 80 % вакцинованих вчителів: відкрито провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Дмитра Ламзи до Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба суду.

В ОАСК нагадали, що позивач просить суд скасувати постанову Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року № 1236 (в редакції від 24.09.2021) «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобіганню поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в частині, що стосується відвідування навчальних закладів здобувачами освіти.

Зокрема, відповідно до оскаржуваних положень, у разі встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки дітям буде дозволено відвідувати дошкільні, спеціальні заклади, 1 - 4 класи закладів загальної середньої освіти, а також заклади освіти, в яких працює не менше 80 % працівників, які мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, негативний тест тощо. А в разі встановлення «червоного» рівня - усі працівники повинні мати один із вищевказаних документів.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження, підготовче засідання - 9 листопада.

Усі рішення українських судів доступні в системі VerdictumPRO. Отримуйте доступ до бази із 94 млн судових справ із можливостями аналітики. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Читайте також:

Заборону відвідувати навчальні заклади при менш ніж 80 % вакцинованих вчителів оскаржують в ОАСК

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини