Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Двоє адвокатів за 15 тис. доларів обіцяли працевлаштування до ДБР: справу направили до суду

Реклама

Судитимуть двох адвокатів, які за 15 тис. доларів США обіцяли громадянину працевлаштувати його до ДБР. Слідчі ДБР завершили досудове розслідування, повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

"Харківські правники обманом вирішили заволодіти коштами громадянина, який брав участь у конкурсі на оперативні посади до ТУ ДБР у м. Полтаві. Адвокати запевнили, що діють спільно з посадовцями ДБР та членами конкурсної комісії. За 15 тис. доларів США вони обіцяли забезпечити чоловіку перемогу в конкурсі та подальше працевлаштування до ДБР", - встановило слідство.

14 лютого 2021 року під контролем правоохоронців відбулася передача першої частини хабаря у сумі 1 тис. доларів США.

А вже 17 лютого 2021 року обох адвокатів затримали під час передачі решти коштів - 14 тис. доларів США.

Адвокати обвинувачуються у шахрайстві за ч. 3 ст. 190 КК, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Читайте також: Адвокату, який на підставі підроблених документів заволодів двома квартирами у Києві, повідомлено про підозру

Бюро економічної безпеки: проблеми формування та відмінність від податкової міліції

Не пропустіть жодної важливої зміни ваших партнерів та конкурентів. Налаштуйте розширений моніторинг у CONTR AGENT, та отримуйте сповіщення про зміни ЄДР, відкриті провадження чи участь компаній у тендерах. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини