Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поліція перевірятиме COVID-сертифікати по QR-коду

Реклама

Поліція перевірятиме COVID-сертифікати по QR-коду, уже розроблено необхідне програмне забезпечення. Про це повідомили в Департаменті комунікації МВС України.

Зазначається, що Нацполіція спільно з Мінцифрою розробили та розпочали інтеграцію відповідного програмного забезпечення на планшети поліцейських, щоб вони могли швидко та безперебійно перевірити сертифікат з "Дії" або сканувати паперовий його варіант.

Також Голова Нацполіції України Ігор Клименко заявив, що у випадку якщо в Україні введуть повний локдаун, то обмежень для вакцинованих осіб буде менше. Щоб скористатись цими перевагами необхідно мати при собі внутрішній сертифікат вакцинації.

В Департаменті комунікації МВС України нагадали,що Нацполіція та Держпродспоживслужба є компетентними органами, які мають право перевіряти чинність таких сертифікатів.

Читайте також: За підроблення COVID-документів із метою розповсюдження - позбавлення волі до 3 років: Кабмін підтримав проект

Карантин на користь: юристи опановують нові цифрові інструменти

Оголошуємо святковий бум знижок до 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН та Дня юриста. Реєструйтесь на презентацію професійних рішень LIGA360 для юристів та адвокатів - придбайте рішення на вигідних умовах. Щоб взяти участь в акції, реєструйтесь за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини