Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Екс-очільник АРМА звернувся до суду для заборони НАЗК перевіряти його декларацію

Реклама

ОАСК повідомив, що до нього звернувся із заявою про забезпечення позову екс-очільник АРМА Антон Янчук.

"Він просить суд заборонити НАЗК вчиняти дії щодо проведення повторної повної перевірки його декларації за 2020 рік, зокрема, і звертатись до посадових та службових осіб державних органів, органів влади АРК, органів місцевого самоврядування для отримання письмових пояснень, їх розгляд та врахування", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що суд вирішує питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову.

Також прес-служба суду нагадала, що ОАСК вже відкрив провадження в адміністративній справі за позовом Антона Янчука, який  просить суд визнати протиправними дії НАЗК щодо проведення повторної повної перевірки його декларації за 2020 рік. Розгляд справи здійснюватиметься за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Святкові знижки до Дня юриста та 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН. Реєструйтеся на презентацію цифрових рішень LIGA360 для юристів й адвокатів НААУ - придбайте рішення зі знижкою 30%. Деталі акції за посиланням.

Усі рішення українських судів доступні в системі VerdictumPRO. Отримуйте доступ до бази із 94 млн судових справ із можливостями аналітики. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Читайте також:

ОАСК відкрив провадження у справі щодо розміру компенсації за зруйноване житло внаслідок збройної агресії РФ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини