Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Екс-очільник департаменту нотаріату в Мін’юсті просить поновити його на посаді: ОАСК відкрив провадження

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом екс-очільника департаменту нотаріату в Мін'юсті Дмитра Кирилюка про поновлення його на посаді. Про це повідомила пре-служба ОАСК.

Зазначається, що справа розглядатиметься у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами.

Позивач просить суд визнати протиправним та скасувати Наказ Міністерства юстиції України від 11 липня про «накладання дисциплінарного стягнення» за яким позивача звільнено з посади  директора департаменту нотаріату та державної реєстрації Мін'юсту.

Також він просить поновити його на відповідній посаді та стягнути з міністерства середній заробіток за час вимушеного прогулу починаючи з 12 липня 2021 року.

Усі рішення українських судів доступні в системі VerdictumPRO. Отримуйте доступ до бази із 94 млн судових справ із можливостями аналітики. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Читайте також:

ОАСК відкрив провадження у справі щодо розміру компенсації за зруйноване житло внаслідок збройної агресії РФ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини