Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) ЄСІТС

Реклама

17 серпня 2021 року Вища рада правосуддя затвердила Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, повідомляє прес-служба ВРП.

Документ визначає:

  • порядок функціонування в судах та органах системи правосуддя окремих підсистем (модулів) ЄСІТС, зокрема підсистем «Електронний кабінет», «Електронний суд» та підсистеми відеоконференцзв'язку;

  • порядок вчинення процесуальних дій в електронній формі з використанням таких підсистем;

  • особливості використання в судах та органах системи правосуддя іншого програмного забезпечення в перехідний період до початку функціонування ЄСІТС у складі всіх підсистем (модулів).

Зазначено, що Положенням визначено також терміни та поняття.

Відповідно до чинного законодавства окремі підсистеми (модулі) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи починають функціонувати через 30 днів з дня опублікування Вищою радою правосуддя в газеті «Голос України» та на веб-порталі судової влади України оголошення про створення та забезпечення функціонування відповідної підсистеми (модуля).

Як найшвидше знайти релевантну судову практику? У системі VerdictumPRO є 20 фільтрів для пошуку. Обирайте рішення за інстанцією, найменуванням суду, прізвищем судді, за результатами та з правовою позицією ВС. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Читайте також:

Вища рада правосуддя зупинила розгляд дисциплінарних справ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини