Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження позбавлення ДАБІ контрольних і наглядових функцій: суд відкрив провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом жительки Закарпатської області до Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба ОАСК.

У суді нагадали, що серед вимог позову - визнати протиправним один із пунктів урядової постанови від 13 березня 2020 року № 219 «Про оптимізацію органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду», яким було затверджено нову редакцію Положення про ДАБІ. Позивачка вважає, що виключення із Положення ДАБІ контрольних та наглядових функцій до початку роботи Державної інспекції містобудування України є протиправним та створює ситуацію бездіяльності з боку Кабінету Міністрів.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче засідання на 13 вересня 2021 року.

Усі рішення українських судів доступні в системі VerdictumPRO. Отримуйте доступ до бази із 94 млн судових справ із можливостями аналітики. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини