Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Задоволено перший позов про цивільну конфіскацію: САП

Реклама

Задоволено перший позов про цивільну конфіскацію. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

13 серпня 2021 року ВАКС задовольнив позов Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про визнання необґрунтованими активів у сумі понад 1,2 млн гривень, що належать народному депутату України та стягнення їх відповідно до українського законодавства в дохід держави.

Зазначається, що прокурорами САП за сприяння НАЗК та НАБУ було виявлено факт набуття необґрунтованого активу народним депутатом України 9 скликання.
"Установлено, що нардеп, попри те, що він не є власником об'єктів нерухомості (жомова яма) та не маючи правомочності щодо володіння, користування та розпорядження ним, передав вищевказане майно в оренду суб'єкту господарювання з ознаками фіктивності. За оренду вказаний народний обранець протиправно отримав 1 242 236 грн. Ще 10 тис. грн було зараховано на банківський рахунок депутата як комісійні доходи за проведення безготівкових банківських операцій", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Президент підписав Указ про застосування санкцій до 6 фізосіб і 10 юросіб

Перевірити чи є особа в санкційних списках найпростіше з LIGA360. Система надає інформацію з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовляйте LIGA360 прямо сьогодні та захистіться від сумнівних бізнес-зв'язків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини