Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОАСК просять заборонити подальше проведення конкурсу на посаду директора БЕБ

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував заяву про забезпечення позову, заявником в якій зазначений Олександр Данилюк.

Вказана заява надійшла до суду до подання позову, повідомляє прес-служба ОАСК.

Суд просять заборонити Комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки подальше проведення всіх етапів конкурсу, а саме - проведення тестування на знання законодавства, виконання кандидатами завдань практичного характеру, співбесід з кандидатами, розміщення на офіційному веб-сайті Кабінету Міністрів результатів конкурсу та прийняття рішення про призначення переможця конкурсу на посаду директора Бюро.

Серед інших вимог заяви - зупинити дію протоколу засідання Комісії № 3 від 29.07.2021 до набрання законної сили рішенням у справі.

Наразі суд вирішує питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Читайте також:

До суду надійшов позов щодо конкурсу на посаду директора БЕБ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини