Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інформація про поверховість новобудов доступна онлайн: Мінрегіон

Реклама

У реєстрі будівельної діяльності Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) стали доступними техніко-економічні показники будівельних об'єктів.

Про це розповів заступник Міністра розвитку громад та територій Олександр Дудченко, повідомляє прес-служба Мінрегіону.

«Йдеться про можливість слідкування за змінами у процесі будівництва - відтепер у ЄДЕССБ можна буде дізнатися про кількість поверхів та квартир, загальну площу квартир, підземного паркінгу та інших нежитлових приміщень у будинку. Це буде корисним, наприклад, для покупців квартир у новобудовах. Адже іноді буває так, що об'єкти, які будуються, «трохи» відрізняються від проєкту - коли недоброчесні забудовники, наприклад, добудовують до них декілька поверхів», - зауважив Олександр Дудченко.

Зазначається, що подібна відкрита система даних про техніко-економічні показники об'єктів відповідає міжнародній практиці. Також ці дані будуть доступні на Порталі відкритих даних.

Стежити за змінами законодавства легко в LIGA360. Це комплекс інформаційно-аналітичних продуктів, що надає доступ до актуальної бази законодавства й законопроектів, надсилає сповіщення про зміни у них. А ще ви отримаєте роз'яснення експертів до НПА. Оцініть переваги LIGA360, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

Як захистити свій бізнес від рейдерства?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини