Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд просять зобов’язати Мін’юст провести повторний конкурс на посаду держслужбовця

Реклама

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов щодо оскарження результатів конкурсу на посаду державного експерта Директорату правосуддя та кримінальної юстиції Міністерства юстиції України. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

"Серед вимог позову - скасувати рішення конкурсної комісії за результатами проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державного експерта експертної групи з питань суміжних з правосуддям правових інститутів Директорату правосуддя та кримінальної юстиції Міністерства юстиції України, який було оголошено 27 травня 2021 року", - йдеться в повідомленні.

На думку позивачки, конкурс був упередженим та відбувся з порушенням Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.

Також позивачка просить ОАСК зобов'язати Мін'юст оголосити повторний конкурс на зайняття вказаної посади.

Зазначається, що суд вирішує питання відкриття провадження в цій справі.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Читайте також: Оскарження встановленої Кабміном ціни на електроенергію: ОАСК перейшов до розгляду справи по суті

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини