Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОАСК відкрив провадження у справі за позовом Олександра Тупицького до КСУ

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Олександра Тупицького до Конституційного Суду, повідомляє прес-служба ОАСК.

У суді нагадали, що серед вимог позову - визнати протиправною бездіяльність КСУ щодо непогашення перед позивачем заборгованості, що виникла через невиплату йому в повному обсязі винагороди судді Конституційного Суду в період з 18 квітня по 28 серпня 2020 року, та зобов'язати КСУ виплатити її.

Позивач вважає, що виплата йому винагороди судді Конституційного Суду протягом цього періоду здійснювалась із порушенням положень Конституції, Закону «Про Конституційний Суд України», та просить Окружний адміністративний суд міста Києва зобов'язати КСУ сплатити йому понад 900 тис. грн.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Читайте також:

Оскарження створення Бюро економічної безпеки: ОАСК відкрив провадження у справі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини