Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВС продовжив розгляд справи щодо оскарження Указу Президента про скасування призначення судді КСУ

Реклама

30 червня Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/97/21 за позовом Олександра Касмініна. Про це повідомила прес-служба ВС.

Позивач просить визнати протиправним і скасувати Указ Президента від 27 березня 2021 року № 124/2021 «Про деякі питання забезпечення національної безпеки України» в частині скасування Указу Президента від 17 вересня 2013 року № 513 про призначення його (позивача) суддею Конституційного Суду України. 

"Під час судового засідання судова колегія заслухала пояснення представника Президента України, позивача та третю особу - представника Конституційного Суду України щодо питань, які стосуються предмета позову. Суд зобов'язав представника КСУ надати суду додаткові докази", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у судовому засіданні оголошено перерву, а розгляд справи буде продовжено 9 вересня 2021 року о 09:30.

Раніше ми писали: Указ Президента, яким скасовано призначення суддів КСУ, оскаржено до Верховного Суду

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням

Читайте також: ІТ-система для успішної роботи адвоката LIGA360:АДВОКАТ НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини