Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження призначення Олексія Любченка Головою ДПС: суд відкрив провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі щодо оскарження розпорядження Уряду від 14 квітня 2021 року про призначення Олексія Любченка Головою Державної податкової служби.

Відповідачі - Національне агентство України з питань державної служби, Комісія з питань вищого корпусу державної служби та Кабінет Міністрів.

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Суд також просять визнати протиправними дії Комісії з питань вищого корпусу державної служби та Національного агентства з питань державної служби, які допустили Олексія Любченка до участі в конкурсі на посаду Голови Державної податкової служби, а також скасувати рішення Комісії, яким були визначені результати співбесіди з кандидатами та загальний рейтинг кандидатів.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін колегією у складі трьох суддів.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 90 млн. Формуйте власну сильну позицію із системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Оскарження окремих положень Інструкції про порядок придбання зброї: суд перейшов до розгляду справи по суті

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини