Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

30 тис. доларів за скасування судових рішень: на шахрайстві викрито суддю

Реклама

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури викрито суддю Донецького окружного адміністративного суду за фактом шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190 КК України).

Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, у грудні 2020 року суддя, перебуваючи у м. Харкові, повідомив директору приватного підприємства, що за винагороду він нібито може вирішити питання на користь підприємства в Касаційному господарському суді Верховного Суду через своїх знайомих. Зокрема, за 30 тис. доларів США він обіцяв скасування Верховним Судом рішень і повернення справи на новий судовий розгляд до першої інстанції.

Правоохоронці затримали суддю у м. Слов'янськ Донецької області під час одержання від підприємця всієї суми.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорську, за оперативного супроводу співробітників Головного оперативного управління ДБР.

Як дізнатися, чи перебуває потенційний бізнес-партнер у розшуку чи під санкціями? LIGA360 надасть доступ до 19 держреєстрів для перевірки фізосіб. Замовляйте систему просто сьогодні та максимально захистіть свій бізнес від ризиків.

Читайте також:

Верховний Суд опублікував огляд актуальної судової практики Касаційного кримінального суду ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини