Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВС відклав засідання у справі за обвинуваченням В. Ф. Януковича

Реклама

17 травня колегія суддів Третьої судової палати Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду задовольнила клопотання сторони захисту про відкладення судового засідання у справі № 756/4855/17 за обвинуваченням В. Ф. Януковича у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 111, ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 КК. Про це повідомила прес-служба ВС.

"Клопотання було обґрунтоване тим, що у зв'язку із тимчасовим обмеженням в'їзду іноземних громадян на територію Російської Федерації адвокат засудженого не мав можливості забезпечити участь В. Ф. Януковича у судовому засіданні із використанням власних технічних засобів і програмного забезпечення «TrueConf»", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рішення про відкладення засідання ухвалене відповідно до вимог КПК та з урахуванням практики ЄСПЛ задля забезпечення дотримання права засудженого на участь у розгляді кримінального провадження в режимі відеоконференцзв?язку.

Наступне судове засідання у цій справі призначене на 12:00 16 серпня.

Поставити справу № 756/4855/17 на контроль можна в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Систему можна протестувати тут.

Раніше ми писали: Янукович визнаний винним в держзраді і пособництві військовим діям

До ВС надійшли клопотання щодо участі В. Ф. Януковича у розгляді справи у режимі відеоконференцзв'язку

Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини