Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Двом адвокатам повідомлено про підозру в отриманні хабара для подальшої передачі суддям ОАСК

Реклама

Сьогодні, 7 квітня, викритим напередодні «на гарячому» двом адвокатам при отриманні неправомірної вигоди для подальшої передачі її суддям ОАСК повідомлено про підозру. Про це повідомила прес-служба НАБУ.

Дії осіб кваліфіковані за ч.4 ст. 27, ч.3 ст. 369 КК.

За даними слідства, підозрювані (один із них є близьким родичем голови ОАСК) за 100 тис. дол. США обіцяли через голову ОАСК вирішити питання з одним із суддів цього ж суду про позитивне рішення у справі за позовом суб'єкта господарювання.

"За місцем виявлення предмету неправомірної вигоди детективи НАБУ віднайшли предмети, ззовні схожі на антикваріат, документи на ім'я голови ОАСК та його близького родича. Також виявлені великі обсяги іноземної готівки: понад 3,7 млн дол. США, 840 тис. євро, 20 тис. фунтів, 230 тис. грн і 100 шекелів (загалом понад 130 млн грн)", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Читайте також: У Києві детективи НАБУ викрили двох адвокатів на отриманні 100 тис. дол. США хабара

Суд просять зобов'язати КМДА утриматись від розроблення Генплану Києва

Репутація співробітників та партнерів - це репутація вашого бізнесу. Оновлений CONTR AGENT надасть дані з державних реєстрів щодо громадян України. Дізнавайтеся про борги, корупційні схеми, відкриті виконавчі провадження, санкції, перебування особи у розшуку.

Як захищати бізнес правовим шляхом? Дізнавайтесь з LIGA360: Юрист. Система надасть рекомендації щодо перевірок контролюючих органів й алгоритми дій. А завдяки плану перевірок органи держконтролю не застануть вас зненацька. Придбайте LIGA360: Юрист просто зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини