Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві детективи НАБУ викрили двох адвокатів на отриманні 100 тис. дол. США хабара

Реклама

6 квітня 2021 року детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП Офісу Генерального прокурора викрили двох адвокатів на проханні надати та отриманні 100 тис. доларів США неправомірної вигоди.

Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

Зазначені кошти мали бути передані для винесення рішення у справі, яка слухається в Окружному адміністративному суді м. Києва.

Повідомляється, що наразі одного з адвокатів затримано в порядку ст. 208 КПК.

Першочергові слідчі дії тривають, зокрема здійснюються невідкладні обшуки за місцями проживання та у інших приміщеннях, якими користуються вказані особи.

Вирішується питання щодо затримання іншого адвоката, а також повідомлення про підозру вказаним особам та обрання їм запобіжних заходів.

Як захищати бізнес правовим шляхом? Дізнавайтесь з LIGA360: Юрист. Система надасть рекомендації щодо перевірок контролюючих органів й алгоритми дій. А завдяки плану перевірок органи держконтролю не застануть вас зненацька. Придбайте LIGA360: Юрист просто зараз.

Виведіть свій юридичний бізнес на новий рівень з Liga:BOOK. Це національний юридичний каталог, що з'єднує клієнтів і спеціалістів. У Liga:BOOK можна створити профіль зі своїми послугами, сертифікатами та збирати відгуки клієнтів. А ще учасники каталогу публікують новини на ЮРЛІЗІ - і їх читає мільйон потенційних клієнтів щомісяця. Зареєструйтеся у каталозі зараз.

Читайте також:

Нацполіція повідомила про підозру жінці в пособництві у шахрайському заволодінні земельною ділянкою

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини