Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 квітня у судах запроваджується в дослідну експлуатацію підсистема захищеного відеоконференцзв'язку ЄСІТС

Реклама

З 1 квітня 2021 року у всіх місцевих та апеляційних судах України запроваджується в дослідну експлуатацію підсистема захищеного відеоконференцзв'язку Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (vkz.court.gov.ua) для забезпечення можливості учасників судового процесу брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відповідний наказ ДСА № 98 прийнятий 31 березня 2021 року і набирає чинності з дня видання.

Верховному Суду та Вищому антикорупційному суду рекомендовано використовувати підсистему для проведення судових засідань у режимі відеоконференцзв'язку.

Судам під час експлуатації підсистеми слід керуватися вимогами, визначеними в Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв'язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду та в Інструкції про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання (кримінального провадження).

Контролюйте надходження судових рішень за вашими темами. LIGA360: ЮРИСТ - це щоденні оновлення справ, доступ до 90 млн судових рішень й зручні фільтри для пошуку. Дізнайтеся більше про інструменти LIGA360 за посиланням.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи по контрагентам, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 90 млн. Формуйте власну сильну позицію із системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини