Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці викрили схему реалізації автомобілів без їх фактичного постачання

Реклама

Податківці викрили схему формування фіктивного податкового кредиту шляхом оформлення псевдопродажу імпортованих транспортних засобів, повідомляє прес-служба ДПС.

Підрозділ боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Чернігівській області встановив низку СГД - імпортерів транспортних засобів, що здійснювали реалізацію транспортних засобів на адресу юросіб з метою формування їм «штучного» податкового кредиту, які фактично були продані фізособам.

У результаті відпрацювання встановлено розповсюдження фіктивного податкового кредиту на суму 93,7 млн грн, заниження податкових зобов'язань з ПДВ на суму 100,9 млн гривень.

Складені матеріали долучені до кримінального провадження за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 КК України. Повідомляється, що слідство триває.

Як самостійно подати звітність й контролювати сплату податків? Сервіс Liga:REPORT має усі шаблони звітів до податкової, автоматично перевіряє і розраховує дані. Також тут можна стежити за сплаченими податками й штрафами державі, вести книгу обліку доходів онлайн. Придбайте Liga:REPORT та звітуйте вже сьогодні без проблем.

Читайте також:

Виконавці отримали допуск до інформації про номери банківських рахунків боржників

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини