Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Законність будівництва торговельно-виставкового залу в центрі Києва повторно перевірить апеляційний суд

Реклама

Сьогодні, 24 березня Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду задовольнив касаційну скаргу Органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Вулиця Круглоуніверситетська, 2/1» (ОСН) та скасував постанову Північного апеляційного господарського суду від 24.11.2020 у справі № 910/14672/17, якою відмовлено в задоволенні позову ОСН та ТзОВ «Сервіс-М» про визнання недійсним рішення Київської міської ради про продаж ТзОВ «Віліма-95» земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-виставкового залу на вул. Круглоуніверситетській, 2/1 у Печерському районі м. Києва, яка розташована у Центральному історичному ареалі міста Києва. Про це повідомила прес-служба ВС.

Зазначається, що справу направлено для розгляду до суду апеляційної інстанції та вказав на необхідність врахування вказівок ВС щодо дослідження всіх наданих сторонами доказів щодо законності зазначеного рішення Київської міської ради.

Читайте також:

Судді призначено покарання у виді 3 років та 6 місяців позбавлення волі за зловживання впливом

ВС задовольнив позов Оксани Царевич щодо її звільнення з посади судді

Верховний Суд почав розгляд справи щодо застосування санкцій до телеканалів

Застосування санкцій до телеканалів: ВС визначився із відкриттям провадження у двох справах

Обирайте комплексне рішення LIGA360:АДВОКАТ від ЛІГА:ЗАКОН, що поєднує головні інструменти для ефективної роботи адвоката в єдиному робочому просторі. Будьте в курсі всіх законодавчих новацій і правової картини дня. Уникайте ризиків негативного проходження справи, швидко добираючи релевантні судові рішення із 85 млн доступних. Аналізуйте подібні справи й рішення із правовою позицією ВС. Перевіряйте контрагентів і бізнес-партнерів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини