Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Судді призначено покарання у виді 3 років та 6 місяців позбавлення волі за зловживання впливом

Реклама

17 березня колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок та визнала винуватим суддю Жовтневого районного суду Дніпра у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК (зловживання впливом). Про це повідомила прес-служба ВАКС.

Судді призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки 6 місяців із позбавленням права займати посади у судах, правоохоронних органах, адвокатурі строком на 3 роки.

До набрання вироком законної сили, суд постановив обрати судді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, затримавши його негайно у залі суду.

Зазначається, що на вирок може бути подана апеляційна скарга до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду впродовж 30 днів з моменту його проголошення.

Поставити справу № 758/1780/17 на контроль можна в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Систему можна протестувати тут.

Читайте також:

ВС задовольнив позов Оксани Царевич щодо її звільнення з посади судді

Верховний Суд почав розгляд справи щодо застосування санкцій до телеканалів

Застосування санкцій до телеканалів: ВС визначився із відкриттям провадження у двох справах

Адвокати-члени НААУ підвищують кваліфікацію з новим цифровим рішенням. LIGA360:Адвокат НААУ надає доступ до навчальних продуктів ВША для отримання залікових балів. А ще тут є повна база законодавства й свіжа аналітика від експертів юридичного ринку. Дізнайтеся про всі переваги за посиланням. Ви також можете отримати безкоштовний тестовий доступ до рішення LIGA360:Адвокат НААУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини