Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Справа щодо реставрації будинку Сікорського: ОАСК відкрив провадження

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі щодо реставрації будинку Сікорського, розташованого по вулиці Ярославів Вал у столиці. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Позивач - заступник Генерального прокурора (в інтересах держави) в особі Міністерства культури та інформаційної політики України, відповідачі - Міністерство оборони України та ДП «Готель «Козацький».

ОАСК вирішив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Зазначається, що серед вимог позову - зобов'язати Міноборони та ДП «Готель «Козацький» привести до належного стану об'єкт культурної спадщини - пам'ятку національного значення «Будинок, в якому мешкав видатний авіаконструктор І.Сікорський з родиною» шляхом здійснення реставраційних та консерваційних робіт.

Також ОАСК просять зобов'язати Міноборони протягом одного місяця з дати набрання рішенням суду законної сили укласти з Міністерством культури та інформаційної політики охоронний договір на вказаний об'єкт культурної спадщини.

Читайте також:

ОАСК відкрив провадження у справах про анулювання ліцензії «112 Україна»

Оскарження рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей: ОАСК відкрив провадження у справі

Оскарження запроваджених Мін'юстом платних послуг у СІЗО: суд відкрив провадження у справі

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини