Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЗК представило оновлений Реєстр корупціонерів

Реклама

11 березня відбулася презентація оновленого Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті НАЗК.

Зокрема, у Реєстрі доступна карта порушень, яка відображатиме, скільки осіб притягнуто до відповідальності за корупцію в кожній окремій області.

Також оновлений Реєстр має модуль інтеграції із системою державних електронних закупівель Prozorro та Єдиним державним веб-порталом відкритих даних.

Крім того, керівник Департаменту запобігання та виявлення корупції НАЗК Сергій Деркач пояснив, що оновлення передбачає отримання спеціальних онлайн-довідок про те, чи є дані про фізичну або юридичну особу в Реєстрі корупціонерів.

«Перевірити справжність довідки можна буде за допомогою QR-коду з унікальною інформацією або ввівши номер цієї довідки в Реєстрі. Це значно зекономить час для посадовців, підприємців та громадян, яким ці дані будуть потрібні для участі чи проведення державної закупівлі», - додав Сергій Деркач.

Бізнес щодня стикається з ризиками - від партнерів, клієнтів або конкурентів. Відтепер у CONTR AGENT можна перевірити інформацію про фізичних осіб і бути впевненими у бізнес-зв'язках. Система проаналізує інформацію з державних реєстрів і повідомить, якщо особа переховується від органів влади, є у реєстрі боржників або стосовно неї відкрито провадження. Відтепер ще більше можливостей за найвигіднішою ціною.

Читайте також:

Президент ветував Закон про захист викривачів корупції

Набрав чинності Закон, що частково відновлює повноваження НАЗК

НАЗК роз'яснило, чи повинні помічники суддів подавати декларації

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини