Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мін’юст просить суд анулювати реєстрацію політичної партії

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Міністерства юстиції до політичної партії «Довіра».

Про це повідомила прес-служба ОАСК.

У позові Мін'юст просить суд анулювати реєстрацію політичної партії «Довіра». На думку позивача, вказана політична партія протягом шести місяців не виконала вимоги статті 11 Закону «Про політичні партії в Україні», а саме - не утворила необхідну кількість своїх обласних організацій, як це передбачено законом.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Як найефективніше підготуватись до судового засідання? З IT-рішенням LIGA360: Юрист. Знайдіть судові рішення за темами, які цікавлять саме вас. У системі доступні зручні фільтри за регіонами, інстаціями, судами та навіть іменами суддів. Ви можете оцінити свій шанс на перемогу, завантаживши позовну заяву. Спробуйте LIGA360 прямо зараз.

Розвивайте персональний бренд з Liga:BOOK. Цей сервіс створить сайт-візитівку без додаткових ресурсів, відкриє доступ до іміджевих публікацій на ЮРЛІЗІ, національного рейтингу юристів. А ще не потрібно витрачати кошти на просування, адже у вас уже є зацікавлена аудиторія: це мільйон читачів, які заходять на ЮРЛІГУ щомісяця. Дізнайтеся про всі інструменти просування у Liga:BOOK прямо зараз.

Читайте також:

ЛІГА:ЗАКОН та НААУ представлять нове ІТ-рішення для адвокатів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини