Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До системи автоматичної фіксації ПДР додається новий функціонал: МВС

Реклама

Протягом 2021 року на дорогах України буде встановлено ще 220 камер фіксації порушень Правил дорожнього руху. Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, повідомила прес-служба МВС.

Зазначається, що системи фіксації запрацюють по всім областям на тих ділянках доріг, де трапляється найбільше аварій.

За словами Олексія Білошицького, нові камери на дорогах України з'являться вже найближчим часом, а місця встановлення системи фото- та відеофіксації порушень ПДР вже погоджені з підрозділами Національної поліції та службами автомобільних доріг.

Також він зазначив, що до системи автоматичної фіксації ПДР додається новий функціонал - фіксування порушень проїзду смугою громадського транспорту.

«З 15 лютого 2021 року планується запуск системи фіксації порушень ПДР, які відбуваються саме на смузі проїзду громадського транспорту. Перша камера, яка запрацює у даному режимі, встановлена у місті Києві на бульварі Дружби народів, 36», - сказав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

Читайте також:

МВС пропонує скасувати обов'язкові листи порушникам ПДР у разі вчасної сплати штрафу

Діє нова редакція ПДР: що врахувати водіям, пасажирам, велосипедистам та пішоходам

Верховний Суд роз'яснив, які дії кваліфікуються як опір поліцейському

Відтепер у CONTR AGENT можна перевірити інформацію про фізичних осіб і бути впевненими у бізнес-зв'язках. Система проаналізує інформацію з державних реєстрів, і повідомить, якщо особа переховується від органів влади, є у реєстрі боржників, або має відкриті провадження. Встигніть замовити CONTR AGENT за вигідною ціною, тільки у лютому.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини