Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін оскаржить рішення ОАСК про скасування постанови щодо нового українського правопису

Реклама

Кабінет міністрів оскаржуватиме в апеляційній інстанції рішення Окружного адмінсуду міста Києва щодо скасування постанови Кабміну № 437 "Питання українського правопису", якою було схвалено нову редакцію "Українського правопису"

Про це заявила заступниця міністра юстиції Валерія Коломієць, повідомляє Мін'юст на сторінці у Facebook.

Читайте також: ОАСК скасував постанову Кабміну щодо нового українського правопису

"Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконною та скасував постанову Кабміну про запровадження нового українського правопису.

У зв'язку з цим хочу повідомити, що ми вважаємо незаконним відповідне рішення ОАСК та оскаржуватимемо його в апеляційній інстанції. На те, аби подати апеляцію, Уряд має 30 днів", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що ОАСК може скасувати український правопис.

Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Спробуйте також  Verdictum PRO, за допомогою якого на підставі завантаженої позовної заяви ви зможете отримати інформацію про вірогідність перемоги у суді у всіх трьох інстанціях за допомогою штучного інтелекту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини