Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ДПС нагадали, як отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку

Реклама

Платники єдиного податку можуть безоплатно отримати в контролюючому органі за місцем податкової адреси витяг з Реєстру платників єдиного податку (далі - Витяг).

Про це нагадало Головне управління ДПС у м. Києві.

Таке право надане платникам єдиного податку відповідно до п. 299.9 ст. 299 Податкового кодексу.

Строк надання витягу для зареєстрованих платників єдиного податку не повинен перевищувати одного робочого дня з дня надходження запиту, а для суб'єктів господарювання, які подали заяву щодо переходу на спрощену систему оподаткування - двох робочих днів з дня надходження запиту.

Витяг діє до внесення змін до реєстру.

Форма Запиту про отримання витягу з Реєстру платників єдиного податку та форма Витягу затверджені наказом Міністерства фінансів від 16 липня 2019 року № 308.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

Компенсація єдиного внеску для компаній: умови та терміни

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини