Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До КСУ надійшло звернення щодо земельної реформи

9 листопада 2020, 11:26
1853
0
Реклама

До Конституційного Суду України надійшло звернення аграрних асоціацій, профспілок, політичних об'єднань та громадських організацій щодо земельної реформи. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті КСУ.

Зазначається, що дане звернення зареєстровано в Секретаріаті Конституційного Суду.

Автори звернення вважають, що Закон про обіг земель не відповідає за своїм змістом і характером національним інтересам та потребам України.

В Суді нагадали, що в КСУ розглядається справа щодо відповідності Конституції Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення", окремих положень Земельного кодексу зі змінами, внесеними вказаним Законом.

Для побудови виграшної стратегії захисту клієнта в суді існують сучасні діджитал-сервіси, які допомагають полегшити роботу адвоката. Аналітична система аналізу судових рішень Verdictum надає доступ до 85 млн судових рішень та допомагає оперативно вивчити позицію конкретного судді та колег у схожих справах. Окрім цього система надає доступ до розкладу судових засідань і завантаженості суддів. Отримайте доступ до Verdictum.

Раніше ми писали, що КСУ скасував відповідальність за недостовірне декларування: основні аспекти рішення. Із повним текстом рішення Конституційного Суду України № 13-р/2020 зручно ознайомитись у системі ІПС, в якій ви зможете працювати із необхідними нормативно-правовими актами. Протестувати систему можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини