Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Штрафи для бізнесу за відсутність масок в клієнтів: законопроект прийнято за основу

3 листопада 2020, 16:42
5267
2
Реклама

На сьогоднішньому засіданні ВР, 3 листопада, за основу прийнято законопроект № 3890 "Про внесення змін до Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)".

Пропонується, що за пропуск, допуск особи в громадські будинки, споруди, громадський транспорт під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, або невжиття заходів щодо перебування особи в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті без такого засобу індивідуального захисту - підприємство, установа, організація, громадянин - суб'єкт господарської діяльності сплачують штраф у розмірі від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3 400 - 5 100 грн).

Читайте також: В Україні можуть посилити відповідальність за недотримання маскового режиму

Чорна п'ятниця від ЛІГА:ЗАКОН наближається! У вас є можливість отримати незамінні продукти і системи для роботи юристів та адвокатів за найкращими цінами вже у цю п'ятницю, 06.11. Аби не пропустити шанс скористатися головною пропозицією року, заповнюйте заявку - і долучайтеся до числа перших користувачів, яким буде надіслано акційні пропозиції.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини