Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд відмовив у задоволенні позову, яким оскаржували утворення територіальних виборчих округів у Києві

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув адміністративну справу за позовом до Київської міської територіальної виборчої комісії щодо скасування постанови від 07.09.2020 № 7 «Про утворення територіальних виборчих округів з чергових виборів депутатів Київської міської ради 25 жовтня 2020 року».

Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Суд дійшов висновку, що оскаржувана постанова Київської міської територіальної виборчої комісії була прийнята на підставі, у межах повноважень та у спосіб, визначений Виборчим кодексом, а також з дотриманням інших критеріїв, визначених частиною 2 статті 2 Кодексу адміністративного судочинства, та не призвела до порушень прав та інтересів позивачів.

Системно проаналізувавши положення чинного законодавства та надавши оцінку доказам, наявним у матеріалах справи, суд дійшов висновку про необґрунтованість позовних вимог і відмовив у їх задоволенні.

Рішення набирає законної сили в порядку, визначеному статтею 272 КАСУ.

ЮРЛІГА писала, що суд просять скасувати рішення про утворення територіальних виборчих округів у Києві.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Нові виклики - нові можливості. Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ

Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини