Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вебінар із ВАКС. Ідеальний судовий процес: лебідь, щука та рак

Реклама

Коли: 23 липня, 17:00 - 18:00. Реєстрація: за посиланням.

Асоціація правників України продовжує серію зустрічей з суддями. Цього разу запрошуємо Вас долучитись до вебінару з Катериною Широкою, суддею Вищого антикорупційного суду.

У фокусі:

1. Етичні стандарти для сторін у судовому засіданні: досвід інших країн.

2. Дрес-код у судовому засіданні

3. Для чого потрібні етичні стандарти?

4. Взаємодія сторін як єдиний можливий шлях до справедливості.

Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов'язкова за посиланням.

За бажанням Ви можете здійснити благодійний внесок за лінком.

Інструкції для підключення будуть надіслані кожному учаснику на електронну адресу, вказану при реєстрації.

Ретрансляція прямого ефіру засобами масової інформації можлива за умови обов'язкового погодження із Асоціацією правників України. З цього та інших питань щодо медіа-співпраці, звертайтеся, будь-ласка, до представника Секретаріату АПУ за номером телефону (067) 158-46-46. Контактна особа - Юлія Гончаренко.

З усіх питань щодо заходу звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: (063) 792-30-99 або пишіть на адресу: conference@uba.ua. Контактна особа - Тетяна Осауленко.

Швидко готуйте власну позицію, щоб виграти в суді, та будьте в курсі всіх законодавчих новацій разом із LIGA360:АДВОКАТ. Отримайте доступ до повної бази НПА і коментованих кодексів. Зручний пошук та аналіз бази із 85 млн судових рішень. Можливість в один клік обирати рішення із правовими позиціями ВС й отримати подібні рішення у справі. Доступний розклад судових засідань, моніторинг справ і засідань за десятками параметрів. Замовляйте доступ зі знижкою 30%.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини