Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено Інструкцію про порядок роботи з техзасобами фіксування судового засідання

Реклама

Державна судова адміністрація наказом від 10 липня 2020 року № 296 внесла зміни до пункту 8.4 розділу VIII Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затвердженої наказом від 20 вересня 2012 року № 108 (зі змінами).

Про це повідомляє портал «Судова влада України».

Відтепер на клопотання особи, яка бере участь у справі, за розпорядженням головуючого може бути видано копію технічного запису судового засідання в електронному вигляді за плату, встановлену Законом "Про судовий збір".

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Нові виклики - нові можливості. Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ

Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Адвокати зможуть реєструватись у підсистемі "Електронний суд" у тестовому режимі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини