Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дії столичних інспекторів щодо евакуації авто можуть визнати протиправними

Реклама

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов щодо визнання протиправними та скасування певних пунктів Положення про Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради, де йдеться про тимчасове затримання транспортних засобів у разі вчинення правопорушення та доставки їх на спецмайданчик.

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Позивач просить ОАСК визнати протиправними та скасувати пункти 5.31, 5.32, 5.33 Положення про Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради, затвердженого відповідним розпорядженням від 19 листопада 2018 року.

Водночас суд просять визнати протиправними дії інспекторів Департаменту транспортної інфраструктури щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення та забезпечення роботи з доставлення тимчасово затриманих транспортних засобів для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку. Суд також просять зобов'язати утриматись інспекторів від вчинення таких дій.

Наразі ОАСК вирішує питання про відкриття провадження за цим адміністративним позовом.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Нові виклики - нові можливості. Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ

Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Судова система України в умовах карантину

Оновлено процесуальні кодекси в частині особливостей розгляду справ під час карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини