Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Міжнародна торгівля за надзвичайних ситуацій: 1 вебінар нового Комітету АПУ

Реклама

Асоціація правників України запрошує до участі в першому установчому засіданні нового Комітету АПУ - з права міжнародної торгівлі. Тема вебінару: міжнародна торгівля за надзвичайних ситуацій.

Коли: 28 травня, 19:00-20:00; Де: онлайн; Посилання на реєстрацію: тут.

Питання для обговорення:

1. Презентація новоствореного Комітету з права міжнародної торгівлі;

2. Обмеження міжнародної торгівлі в рамках COVID- 19: загальна картина в Україні та світі;

3. Обговорення законопроекту №3444 від 07.05.2020р. «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо тимчасових заходів захисту національних інтересів у сфері зовнішньоекономічної діяльності»;

4. Заборона кількісних обмежень vs. винятки з міркувань безпеки.

Експерти:

1. Марія-Христина Козій, LL.M, третя секретарка з економічних питань Постійного представництва України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві, Міністерство закордонних справ України.

2. Д-р Вікторія Лапа, лекторка Bocconi University.

3. Анна Гладштейн, старша радниця Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», викладачка Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка.

Модератор:

Олеся Кривецька, LL.M, радниця практики міжнародної торгівлі Asters.

Увага! Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням.

Інструкція для підключення буде надіслана кожному учаснику після реєстрації.

За бажанням Ви можете здійснити благодійний внесок за лінком.

З усіх питань щодо заходу, а також можливості партнерства звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: (097) 840-39-36 або пишіть на адресу: assistant@uba.ua. Контактна особа - Вікторія Мотя.

Захист інтересів клієнта в суді потребує глибинного аналізу законодавчого поля та правових прецедентів. Для полегшення діяльності адвоката ЛІГА:ЗАКОН розробила LIGA360: АДВОКАТ - комплексне рішення, яке об'єднує головні інструменти в єдиному робочому просторі для адвоката. Отримайте доступ до повної бази НПА зі зворотними посиланнями на пов'язані документи, 85 млн судових рішень із правовими позиціями Верховного Суду, інформації про 6,5 млн компаній і підприємців із відображенням бізнес-зв'язків. Замовляйте у травні зі знижкою 30 %.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини