Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Велика Палата розглянула справу щодо гонорару успіху адвоката

Реклама

На цьому тижні Велика Палата Верховного Суду розгляне низку важливих справ. Відповідне повідомлення з'явилось на офіційній сторінці ВС у Facebook.

12 травня о 10:00 Велика Палата Верхового Суду розглянула справу № 904/4507/18, що містить виключну правову проблему щодо можливості віднесення до судових витрат бонусів, передбачених договором про надання правничої допомоги, залежно від результатів розгляду справи, тобто так званого гонорару успіху.

13 травня о 10:00 відбудеться засідання Великої Палати ВС у зразковій справі № 0640/3835/18 щодо перерахунку щомісячного грошового утримання судді у відставці.

На 12:00 13 травня Касаційний адміністративний суд призначив до розгляду справу № 802/1452/16-а, у якій позивач просив визнати протиправним та скасувати рішення конкурсного комітету Вінницької облдержадміністрації щодо недопущення його до участі в конкурсі на перевезення пасажирів на міжміському і приміському маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Вінницької області. Підставою для недопущення до участі в конкурсі стало невиконання позивачем вимог щодо надання в конкурсній пропозиції транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Поставити вищевказані справи на контроль для відслідковування прийнятих по ним рішень можна в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Систему можна протестувати тут.

Читайте також:

Надання адвокату гонорару готівкою можна підтвердити будь-яким документом: ВС

Як довести вступ у володіння чи управління спадковим майном: роз'яснення ВС

Верховний Суд роз'яснив, коли адвокат не зможе стягнути оспорюваний гонорар

Виключно адвокати і прокурори можуть представляти держоргани в судах: ВС

Верховний Суд роз'яснив, чи можна успадкувати неоформлену нерухомість

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини