Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Державна судова адміністрація тимчасово припинила особистий прийом громадян

Реклама

Відповідно до Наказу ДСА від 16 березня 2020 року №122 «Про затвердження плану заходів з мінімізації ризиків розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», тимчасово зупиняється особистий прийом громадян керівництвом Державної судової адміністрації у зв'язку з карантином, обумовленим розповсюдженням коронавірусу.

Такі міри будуть застосовуватись до скасування обмежувальних заходів.

Крім того, відповідно до Наказу запроваджуються інші обмежувальні заходи. Зокрема, передбачається здійснення щоранку візуального огляду та опитування працівників і відвідувачів ДСА щодо можливих симптомів вірусної інфекції, обмежується проведення нарад, семінарів, навчання та інших масових заходів, крім невідкладних, забезпечується інформування працівників ДСА про шляхи поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 тощо.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи по контрагентах, аналізуйте Правові позиції та судові рішення з понад 85 млн справ. Формуйте власну сильну позицію з системою аналізу судових рішень Verdictum. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Рада визнала карантин форс-мажором

Прийнято Закон щодо запобігання поширення коронавірусу

В Україні COVID-19 визнано особливо небезпечною інфекційною хворобою

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини