Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карантин: Укрпошта доставлятиме судові повістки за встановленими правилами

Реклама

Під час карантину Укрпошта частково змінює умови доставки, вручення та безкоштовно зберігатиме реєстровані у відділеннях поштові відправлення.

Про це йдеться на сайті Укрпошти.

Тому з 12 березня по 3 квітня 2020 року (включно) Укрпошта частково змінює умови доставки, вручення та зберігання реєстрованих поштових відправлень «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта SmartBox»:

1. Рекомендовані поштові відправлення (крім листів з позначкою «Судова повістка») будуть вкладатись до абонентських скриньок адресатів. Якщо абонентська скринька несправна, адресатів інформуватимуть про надходження рекомендованих листів повідомленнями або через Інтернет, або через засоби зв'язку - домашні чи мобільні телефони.

2. Рекомендовані листи з позначкою «Судова повістка» доставлятимуться відповідно до вимог Правил надання послуг поштового зв'язку.

Важливо. З 17 березня 2020 року і до закінчення карантину в усіх об'єктах поштового зв'язку плата за зберігання реєстрованих поштових відправлень, зокрема «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта SmartBox» не стягується. Також безкоштовним буде зберігання вхідних (імпортних) відправлень з-за кордону.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи по контрагентам, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Карантин: Рада суддів просить утримуватися від участі в судових засіданнях

Карантин: Верховний Суд і Мін'юст зробили важливі заяви

Cуди повідомляють про відсутність фінансування на поштові відправлення

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини