Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набрав чинності Закон щодо розмірів посадових окладів працівників ДБР

Реклама

Закон № 422-IX "Про внесення зміни до пункту 3 розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади" щодо визначення розмірів посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників правоохоронних та інших органів державної влади" набрав чинності 1 лютого 2020 року. Закон було опубліковано в газеті "Голос України" 31 січня 2020 року.

Законом створюються належні умови оплати праці для ефективної роботи працівників правоохоронних (зокрема, Державного бюро розслідувань) та інших органів державної влади.

Пункт 3 розділу II Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади» викладається в новій редакції. Згідно зі зміною з 1 січня 2020 року норми і положення законів України, якими визначені розміри посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників державних органів, крім Апарату ВР, ДБР, НАБУ, ВАКС, САП, НАЗК, Рахункової палати та членів ЦВК, застосовуються в порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів.

До приведення законодавчих актів у відповідність із Законом вони застосовуються в частині, що не суперечить цьому Закону.

З повним текстом Закону можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини