Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Завершився другий етап атестації прокурорів ГПУ

26 листопада 2019, 15:20
1367
0
Реклама

https://ips.ligazakon.net/document/view/T190113?docId=T190113&productAlias=ips_web

У межах другого етапу атестації прокурорів Генпрокуратури завершилося тестування на загальні здібності та навички.

За результатами іспиту 769 прокурорів набрали необхідні 93 і більше балів. Їх допустять до наступного етапу - співбесіди з перевіркою на доброчесність і виконанням практичної вправи. За її результатами кадрова комісія прийме рішення про успішне або неуспішне проходження атестації прокурором.

Графіки проходження співбесід публікуватимуться на офіційному веб-сайті ГПУ. Надати інформацію кадровій комісії про прокурора можна електронною поштою за адресою attestation@gp.gov.ua.

Кадрові комісії починають направляти прокурорам питання щодо доброчесності. 25 листопада 2019 року в Генпрокуратурі відбулося засідання кадрових комісій. Під час засідання обговорювалися питання щодо порядку проведення процедури співбесід і перевірки на доброчесність прокурорів.

Було прийнято рішення про направлення на адреси електронної пошти прокурорів запитань. Відповідні листи можуть надходити прокурорам з таких адрес кадрових комісій: 1kadrcom@gp.gov.ua, 2kadrcom@gp.gov.ua, 4kadrcom@gp.gov.ua, 5kadrcom@gp.gov.ua, 6kadrcom@gp.gov.ua. У разі отримання запитань на електронну скриньку з цих адрес прокурор має право надати відповіді та підтвердні документи у триденний строк.

Найголовніше про реформу органів прокуратури можна знайти в окремому сюжеті, який для вас зібрала ЮРЛІГА.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини