Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прийнято Закон про оперативно-розшукові підрозділи в терорганах Держприкордонслужби

12 листопада 2019, 17:40
3437
0
Реклама

Рада вдосконалила оперативно-розшукову діяльність Державної прикордонної служби України.

Відповідний Закон на базі проекту № 2161 "Про внесення змін до Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність" щодо вдосконалення діяльності Державної прикордонної служби України" було прийнято в другому читанні та в цілому на вечірньому засіданні ВР 12 листопада.

Законом змінюється абз. 6 ч. 1 ст. 5 Закону "Про оперативно-розшукову діяльність", яким вдосконалюється діяльність Держприкордонслужби у частині здійснення оперативно-розшукової діяльності підрозділами забезпечення внутрішньої і власної безпеки, оперативного документування, оперативно-розшуковими тощо.

Оперативно-розшукова діяльність здійснюється оперативними підрозділами Державної прикордонної служби України - розвідувальним органом центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони державного кордону (агентурної розвідки, оперативно-технічним, власної безпеки), підрозділами забезпечення внутрішньої безпеки та власної безпеки, оперативного документування, оперативно-розшуковими та оперативно-технічними.

Закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

З текстом прийнятого Закону з урахуванням техніко-юридичних правок після підписання Президентом та офіційного оприлюднення можна буде ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Переконайтеся у зручності подання інформації, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини