Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підвищилась вартість участі в закупівлях на електронних майданчиках

Реклама

Набула чинності нова редакція Порядку функціонування електронної системи закупівель та проведення авторизації електронних майданчиків, затверджена постановою Кабміну від 10 липня 2019 року № 704.

Зокрема, якщо вартість закупівлі становить більш як 4 млн. грн, за подання учасником тендерної пропозиції та/або пропозиції учасника закупівлі справляється плата в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3 400 грн). Раніше за участь в закупівлях вартістю більше 1 млн грн платили не більше 100 НМДГ (1700 грн).

Інші суми залишились незмінними.

Розмір плати визначений з урахуванням усіх податків і зборів є однаковим для всіх операторів авторизованих / попередньо авторизованих електронних майданчиків і не може встановлюватися операторами самостійно.

У разі відміни торгів або визнання їх такими, що не відбулися, оператор майданчика повертає плату учаснику/переможцю, крім випадків, коли пропозиція була відхилена.

Крім того, вжито заходів для авторизації електронних майданчиків з урахуванням отримання адміністратором атестату відповідності комплексної системи захисту інформації веб-порталу Уповноваженого органу з питань закупівель.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини