Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент пропонує відстрочити штрафи для "євроблях" до 20 листопада

Реклама

Володимир Зеленський пропонує Верховній Раді продовжити на 90 днів строк введення посиленої відповідальністі за нерозмитнені авто (до 20 ноября).

Відповідний законопроект № 10462 зареєстровано сьогодні, 17 липня.

Як зазначено у пояснювальній записці, питання, пов'язані із розмитненням автомобілів з іноземною реєстрацією, потребують додаткового комплексного вирішення з урахуванням позицій усіх верств населення, експертного середовища тощо, про що, зокрема, свідчить і суспільна стурбованість відповідним питанням.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/186382_rozmitniti-vroblyakhi-mozhna-do-22-serpnya

Нагадуємо, 16 травня 2019 року ВР прийнято Закон № 2725-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про електронні довірчі послуги", яким, серед іншого, продовжено вказаний строк з 180 до 270 днів (до 22 серпня 2019 року).

А за допомогою інструменту «Порівняння редакцій» модуля «Законодавство України» інформаційно-правових систем «ЛІГА:ЗАКОН» можна дізнатися про розбіжності між будь-якими двома редакціями документа. А за допомогою сервісу «Контроль документа» модуля ІПС «ЛІГА:ЗАКОН» дізнавайтеся про зміни в документі з моменту їх появи у системі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини