Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вчителів пропонують преміювати за високу результативність праці

Реклама

Група нардепів пропонує преміювати вчителів за престижність професії та високу результативність праці.

Відповідний законопроект № 10377 «Про внесення змін до Закону України «Про освіту» (щодо преміювання вчителів за престижність професії та високу результативність праці)» зареєстровано в Парламенті.

У законопроекті запропоновано передбачити 30-відсоткову надбавку від фіксованої заробітної плати за престижність професії для вчителів.

0,5 % від загального фонду заробітної плати вчителів району, міста чи об'єднаної територіальної громади заплановано спрямовувати до преміального фонду району, міста чи об'єднаної територіальної громади.

Також у законопроекті передбачено запровадити преміювання педагогічних працівників, учні (вихованці) яких:

стали призерами обласних учнівських олімпіад з навчальних предметів (призерами всеукраїнських учнівських олімпіад III етапу з навчальних предметів), переможцями обласних змагань - 1 посадовий оклад (ставка заробітної плати);

стали призерами всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів (призерами всеукраїнських учнівських олімпіад IV етапу з навчальних предметів), призерами всеукраїнських змагань - 2 посадові оклади (ставки заробітної плати);

стали учасниками міжнародних учнівських олімпіад з навчальних предметів (учасниками учнівських олімпіад міжнародного рівня) - 3 посадові оклади (ставки заробітної плати).

Актуальне законодавство, правова картина дня, шаблони договорів, ситуації для юриста та судова практика завжди доступні у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Обирайте зараз - отримуйте подарункові сертифікати!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини