Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розпочати виконавче провадження можна буде у фронт-офісах

21 грудня 2018, 17:34
1321
0
Автор:
Реклама

Міністерство юстиції повідомило про відкриття у Дніпрі першого в Україні офісу «Центр виконання рішень» в рамках експериментального проекту, який поширюється на Дніпропетровську, Луганську, Сумську, Одеську області та місто Київ. Ідея створення таких центрів відповідає основним положенням Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015 - 2020 роки в частині реформування інституту виконання рішень.

Світлана Глущенко зауважила, що тут громадяни отримають можливість подавати документи про примусове виконання рішень та інші документи виконавчого провадження за принципом екстериторіальності в межах відповідної області, отримати відомості з автоматизованої системи виконавчого провадження, швидко та правильно оформити документи, отримати інформаційну допомогу та консультацію, оплатити заборгованість чи авансовий внесок через термінал, у тому числі банківською карткою тощо.

Офіс «Центр виконання рішень» у Дніпрі та офіси, які відкриються незабаром в інших областях, працюватимуть у форматі «єдиного вікна».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини