Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для перепланування квартири не потрібно отримувати дозвіл

19 грудня 2018, 16:30
5574
0
Автор:
Реклама

Для перепланування квартири без втручання в несучі конструкції не потрібно отримувати дозвіл Держархбудінспекції. Про це повідомила прес-служба Мінрегіону.

18 грудня 2018 Кабмін затвердив відповідні зміни до Переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що надають право на їх виконання, та після закінчення яких об'єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію.

До переліку увійшли роботи з переобладнання та перепланування жилого будинку та приміщення, а також нежилого будинку або споруди та приміщень у них (виконання яких не передбачає втручання в огороджувальні та несучі конструкції та інженерні системи загального користування), що відноситься до об'єктів за класами наслідків СС1 (незначні наслідки), СС2 (середні) та СС3 (значні).

Тобто, можна робити перепланування не лише в квартирах, але і в торгових залах ТРЦ, офісних приміщеннях бізнес-центрів та інших об'єктах, які за класом наслідків відносяться до СС2 і СС3.

Нагадаємо, в червні минулого року Кабмін затвердив перелік будівельних робіт, які не вимагають документів, що надають право на їх виконання

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини