Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Курченко подав позов про скасуванння санкцій, не підтвердивши оплату судового збору

Реклама

До Верховного Суду надійшов позов Сергія Курченка щодо застосування до нього персональних санкцій.

Про це повідомила прес-служба суду.

С. Курченко просить визнати протиправним та скасувати в частині щодо нього Указ Президента від 14 травня 2018 року №126/2018 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 травня 2018 року «Про застосування та скасування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» .
Додатком 1 до Рішення РНБО С. Курченко включено до переліку фізичних осіб, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції). Позивач вважає зазначений акт індивідуальної дії незаконним та таким, що порушує його права і законні інтереси.

Позовну заяву залишено без руху через неподання документу про сплату судового збору (або документів на підтвердження звільнення від його сплати).

Ухвала Верховного Суду у справі № 9901/939/18 була винесена 3 грудня: позивач має у 10 днів від дня отримання копії надати документ про сплату судового збору або про пільги.
Також позивач повинен письмово підтвердити, що ним не подано іншого позову (позовів) до цього самого відповідача з тим самим предметом та з тих самих підстав.

З повним текстом ухвали можна ознайомитися у Verdictum.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини